• Bruiloften

 • Voor de mooiste dag van je leven ben je natuurlijk op zoek naar een unieke, bijzondere locatie.

  Kapel Caesarea is zo’n unieke, bijzondere locatie. Gelegen in de bossen van Ugchelen bij Apeldoorn
  ligt deze romantische, sfeervolle trouwlocatie.
  Op deze bijzondere locatie kunnen al jullie dromen werkelijkheid worden. 

  Kapel Caesarea is een officiële trouwlocatie van de gemeente Apeldoorn, wat betekent dat er
  een burgerlijk huwelijk bevestigd kan worden door een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand van deze gemeente of jullie nemen een “eigen” trouwambtenaar mee naar Kapel Caesarea.

  Niet alleen is voor het sluiten van een burgerlijk huwelijk Kapel Caesarea een bijzonder locatie maar ook om een Kerkelijk Huwelijk te sluiten. In Kapel Caesarea kan ieder huwelijk Kerkelijk Ingezegend worden door jullie eigen voorganger. 

  Trouwen in Kapel Caesarea is een bijzondere gebeurtenis. Omringd door familie en vrienden elkaar het ja woord geven in deze prachtige Kapel. De Kapel is in 2008 gerestaureerd met oog voor de authentieke details. In de Kapel zijn ook nog een aantal prachtige glas in lood ramen aanwezig.
  Kapel Caesarea is na de renovatie een multifunctionele ruimte geworden. Bij Kapel Caesarea zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig en zijn in de Kapel allerlei voorzieningen aanwezig.

   

  Kapel Caesarea en de directe omgeving leent zich ook in het bijzonder voor een mooie fotoreportage. Zelfs bij slecht weer zijn er allerlei bijzondere foto’s te maken.

  Naast het sluiten van een  burgerlijk en/of kerkelijk huwelijk is Kapel Caesarea een bijzondere locatie
  voor een receptie na afloop van de plechtigheid of wat te denken van een diner of feestavond,
  in Kapel Caesarea is (bijna) alles mogelijk. Samen bespreken we jullie wensen voor de mooiste dag van jullie leven en zullen wij er van onze kant alles aan doen om jullie wensen / dromen waar te maken. Het is zelfs mogelijk om jullie eigen “touch” aan de Kapel aan te brengen door zelf versiering aan te brengen.  Vele bruidsparen zijn jullie al voorgegaan. Natuurlijk kunnen we jullie op allerlei terreinen adviseren en hebben we goede contacten met diverse bakkers, bloemisten, hotels, noem maar op. Vanuit ons eigen cateringbedrijf kunnen we ook op culinair terrein alles verzorgen.

  Graag nodigen wij jullie uit om een kijkje te komen nemen in Kapel Caesarea en de sfeer te proeven.
  In een persoonlijk gesprek inventariseren we jullie wensen, zetten we de trouwdatum in optie en maken we een offerte op maat. Alles geheel vrijblijvend natuurlijk. 

   

  Meer weten of komen kijken? Neem gerust contact met ons op.