• Uitvaarten

 •  

  Kapel Caesarea is als uitvaartlocatie een zeer sfeervolle ambiance. 

  Als er een dierbare overlijdt, moet er veel geregeld worden. De dag van de uitvaart moet een dag worden, waarbij iedereen met een goed gevoel aan kan terugdenken. Iedereen heeft recht op een waardig en mooi afscheid en een locatie als Kapel Caesarea kan hieraan bijdragen. Een uitvaartdienst in Kapel Caesarea, voorafgaand aan de begrafenis of crematie, is in een prachtige bosrijke omgeving, in een sfeervolle, persoonlijke ambiance, waar u alle tijd heeft voor het afscheid en herdenken van uw dierbare.

  In Kapel Caesarea kunt u kiezen voor een afscheidsceremonie met of zonder religieuze strekking. Kapel Caesarea behoort niet tot een kerkgenootschap, u kunt de herdenkingsdienst geheel naar eigen wens vormgeven.

  In Kapel Caesarea is een orgel en piano aanwezig, evenals een geluidsinstallatie en multimedia apparatuur zoals beamer en groot projectiescherm.

  Het is ook mogelijk om een condoleance of koffietafel te gebruiken in Kapel Caesarea.
  Tot de mogelijkheden bestaat ook dat uw dierbare opgebaard staat in onze sfeervolle consistoriekamer tijdens de condoleance. Als u ervoor kiest om na afloop van de begrafenis of crematie terug te komen naar Kapel Caesarea voor een koffietafel of condoleance, zorgen wij ervoor dat de inrichting van de Kapel omgezet is naar een sfeervolle ruimte waar u wederom alle tijd heeft voor ontmoeten en herinneringen ophalen. 

  Wij werken samen met alle uitvaartondernemingen in Apeldoorn en omstreken maar het behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden dat u zelf contact met ons opneemt.

  Wilt u eens een kijkje komen nemen of meer informatie over onze mogelijkheden?

  Neem gerust contact met ons op.